Allmän Tandvård


Vanligtvis kommer man till tandläkaren för en av två orsaker - laga hål eller dra ut tänder. Båda dessa tjänster erbjuder vi självklart. Men vi är inte som andra. Hos VSTG arbetar ett team med ett gemensamt mål: ditt välbefinnande! Vi har en djup övertygelse om att en stor del av ditt välbefinnande uppnås tack vare en väl fungerande uppsättning tänder.
LÄS MER

Implantat


Professor Per-Ingvar Brånemarks forskning på 1960-70 talet kom att totalt revolutionera tandvården för patienter som helt eller delvis saknar tänder. Idag kan man ersätta saknade tänder med tandimplantat i en hel käke såväl som i fall där endast en tand saknas. Resultaten har varit häpnadsväckande bra.
LÄS MER

Keramiska Kronor


Alla tandkronor som vi gör i den estetiska zonen (den del du visar när du ler), utförs i keramik utan guld under. Dessa kronor är de överlägset vackraste och även de mest hållbara . De är dessutom högt biokompatibla, något som innebär att omgivande tandkött får en bra biologisk miljö.
LÄS MER

Porslinsfasader


Porslinslaminat (som även kallas skalfasader) består av ett tunt skal av porslin som ersätter dina tänders framsida. För att kunna göra vackra och naturliga laminat måste vi först slipa bort lite emalj på de tänder som skall göras om.
LÄS MER

Tandblekning


Vi har en lång erfarenhet av att bleka tänder på vår klinik. De första blekningarna utfördes i slutet på 90 talet. Tandblekningen utförs av Lisbeth Burendahl , Vita Tänder. Lisbeth har blekt mer än tusen patienter.
LÄS MER

Vita Fyllningar


När vi utför vita fyllningar använder vi skiktteknik. Denna teknik går ut på att bygga fyllningarna i skikt som motsvarar tändernas olika vävnader.
LÄS MER

Tandreglering


Om du tycker att dina tänder står för trångt eller för glest så finns det olika metoder att rätta till det. Mindre till moderata felställningar i ditt bett kan vi hjälpa dig med på vår mottagning. Grava felställningar remitterar vi till specialist inom ortodonti som tar sig an dina problem.
LÄS MER